Praznični vikend v Krškem pred vrati

Zabava s skupino Od srca do srca, Čuki in Uranium Pills Project

Krško, 15. december 2016 – V petek, 16., in soboto, 17. decembra, se bo v starem mestnem jedru Krškega odvijal Praznični vikend s koncerti pop tamburaške skupine Od srca do srca ter Čukov in domače skupine Uranium Pills Project ter novoletnim bazarjem.

Vrhunec praznovanja se bo tako kot že nekaj let do sedaj odvijal na ulici od Občine Krško do Hočevarjevega trga, in sicer v petek, 16. decembra, bo že od 17. ure dalje na ulici bogat novoletni bazar z rokodelci, za vzdušje bodo poskrbeli člani Pihalnega orkestra Krško in članice Mažoretnega kluba BATON, od 20. ure dalje bo za zabavo poskrbela pop tamburaška skupina iz sosednje Hrvaške OD SRCA DO SRCA, ki bo poskrbela za pester pop in rock glasbeni program bivše »juge«.  

Več o skupini in njihovi glasbi na tej povezavi https://www.youtube.com/watch?v=_ZNNx6oZkds

Tudi sobota, 17. decembra, se bo v starem mestnem jedru začela z novoletnim bazarjem z rokodelci, za vzdušje bodo poskrbeli člani Pihalnega orkestra DKD Svoboda Senovo in plesalci Plesnega kluba Lukec Krško, od 19. ure dalje pa bodo obiskovalce zabavali ČUKI ter kasneje domača zasedba URANIUM PILLS PROJECT. Tako v petek kot v soboto bo med 17. in 24. uro na voljo tudi brezplačen avtobus, ki bo vozil vsako uro.  

Podroben program na www.krsko.si ali www.visitkrsko.com.

Pestro praznično dogajanje bo letos rezultat sodelovanja Občine Krško, KS mesta Krško, Mladinskega centra Krško, Centra za podjetništvo in turizem Krško, Kulturnega doma Krško z enoto Mestni muzej Krško, Valvasorjeve knjižnice Krško, Zveze prijateljev mladine Krško in Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti.Poglejte še

Deli novico še z drugimi